پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ شهریور ۱۳۸۸، ۱۲:۵۰

تابستان امسال؛

46 مورد تذکر و اخطار به مراکز خدمات گردشگری سمنان داده شد

سمنان - خبرگزاری مهر: سرپرست معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان گفت: از ابتدای تابستان امسال 46 مورد تذکر و اخطار به مراکز ارائه خدمات گردشگری استان داده شد.

به گزارش خبرنگار مهر در سمنان، سعید شریعتی پور صبح شنبه در جمع خبرنگاران گفت: در بازدیدهای انجام شده از مراکز ارائه خدمات گردشگری استان سمنان تا کنون هفت مورد تذکر و 39 مورد اخطار به این مراکز داده شده است.

وی با بیان اینکه این نظارتها با همکاری بازرسان سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، بازرگانی، بهداشت و تعزیرات انجام شد، گفت: 145 مرکز ارائه خدمات گردشگری در استان سمنان مشغول فعالیت هستند.

به گفته وی، از ابتدای تابستان امسال تا کنون 382 مورد نظارت و بازدید بر مراکز ارائه خدمات گردشگری این استان انجام شده است.

به گفته وی، در این مدت 66 مورد بازدید از مراکز اقامتی، 197 مورد بازدید از مراکز پذیرایی، 98 مورد بازدید از دفاتر خدمات گردشگری و 31 مورد بازدید از مراکز ارائه خدمات گردشگری موقت انجام شده است.

سرپرست معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان بیشترین موارد تخلف را رعایت نکردن بهداشت دانست و گفت: موارد تخلف باعث تعطیلی هیچ یک از مراکز ارائه خدمات گردشگری استان سمنان در این مدت نشده است.

کد خبر 937658

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha